Opel GT Concept: oplev fremtidens bil og få en fornemmelse af fremtidens biler | Opel Danmark

Kunne du tænke dig at få et bud på fremtidens bil? Opel GT Concept er designet til at vække opsigt, og viser vejen mod fremtidens biler. Se videoen, og bliv klogere på biler i fremtiden.

Denne video er præsenteret af Opel og handler om biler i fremtiden. Videoen giver et indblik i én af fremtidens biler ? nemlig Opel GT Concept. Opel GT Concept går ind over kategorien ?biler i fremtiden? og vi glæder os til at vise fremtidens bil frem engang i fremtiden.

Hvordan forestiller du dig, at fremtidens bil ser ud? Er fremtidens bil designet i et stilrent design, og har fremtidens bil hverken dørhåndtag, sidespejle eller vinduesviskere? Hvis du forestiller dig, at fremtidens bil lyder således, så kan vi godt konkludere at Opel GT Concept baner vejen frem mod fremtidens biler.
Hvis du ønsker at få mere information om Opel GT Concept, som er én af fremtidens biler, kan du blive klogere her:

Det er svært at spå om biler i fremtiden. Måske kan biler i fremtiden flyve, måske kan biler i fremtiden være selvkørende eller måske kan biler i fremtiden noget helt andet. Dog er én ting sikkert, og det er at én af fremtidens biler er blevet reduceret til det basale, hvilket betyder, at fremtidens bil fra Opel hverken har dørhåndtag, sidespejle eller vinduesviskere. Hos Opel synes vi allerede nu, at fremtidens bil fra Opel lyder ret vild. Hvad mener du om fremtidens biler, og ikke mindst om fremtidens bil fra Opel?

BOOK EN PRØVETUR: Kunne du godt tænke dig at prøvekøre én af fremtidens biler? Desværre kan du ikke prøvekøre én af fremtidens biler endnu, men ved hjælp af vores banebrydende teknologi og innovation vil tidshorisonten ikke være lang. I stedet for at prøvekøre Opel GT Concept, som er en af fremtidens biler, kan vi friste med prøvekørsel af alle vores andre Opel-modeller:

OPEL GT CONCEPT ? ÉN AF FREMTIDENS BILER
Opel GT Concept er fremtidens bil designet af Opel. Opel GT Concept er én af fremtidens biler grundet bilens stilrene design, der er reduceret til det basale, og dermed viser Opel GT Concept vejen frem mod fremtidens biler. Opel GT Concept, som er fremtidens bil, er nemlig designet uden dørhåndtag, sidespejle og vinduesviskere.
Ydermere giver Opel GT Concept ? én af fremtidens biler ? dig en fantastisk køreglæde, som uden tvivl vil aktivere alle dine sanser.

INTERIØR I BILER I FREMTIDEN
I fremtidens bil fra Opel som hedder Opel GT Concept, er fremtidens bils interiør også udover det sædvanlige. Med et innovativt og specialdesignet interiør er dette også starten på fremtiden, der bringer mand og maskine sammen.

Kunne du tænke dig at se en anden video omhandlende biler i fremtiden? Så snyd ikke dig selv for denne video om biler i fremtiden:

BILER I FREMTIDEN ? HVAD TROR DU FREMTIDENS BIL KAN?
I denne video præsenteret af Opel, oplever du én af fremtidens biler. Fremtidens bil som du oplever i videoen hedder Opel GT Concept, og er designet uden dørhåndtag, sidespejle og vinduesviskere. Men findes der egentlig andre biler i fremtiden? Der findes uden tvivl en masse biler i fremtiden, som vil blive designet med helt unikke egenskaber. Dog kan det være svært at tænke på biler i fremtiden, og tænke på, hvordan biler i fremtiden vil se ud. Hvis man spørger nogen fremtidsforskere om, hvordan biler i fremtiden vil se ud og hvad biler i fremtiden kan, vil der uden tvivl komme mange forskellige idéer og tanker på banen. Dog forudser nogle fremtidsforskere, at biler i fremtiden bl.a. vil kunne flyve, være selvkørende og vil kunne modtage 3D-signaler.

FØLG OPEL PÅ DE SOCIALE MEDIER OG FÅ MERE AT VIDE OM FREMTIDENS BILER OG BILER I FREMTIDEN:
————————————————-
Følg os på Facebook og få det nyeste fra Opel:

Følg os også på Instagram, og se flotte billeder:

————————————————-

Denne playliste på vores YouTube-kanal handler desværre ikke om biler i fremtiden eller om fremtidens biler. Tilgængelig omhandler playlisten den superfede Opel Astra, som ikke blev kåret som fremtidens bil i 2016, men som Årets Bil i Europa. Find playlisten her: