Nye luksusbiler på markedet

Hvert år lanceres der mange nye biler på markedet. Det kan være svært at holde styr på hvilke biler der er kommet til, og hvilke der er forsvundet igen. I denne artikel vil vi kigge på de nye biler der er kommet på markedet i 2019, så du kan få et overblik over hvilke nye luksusbiler der er kommet til og hvilke features de indeholder.

Mercedes S 580

En af de nye biler der er kommet på markedet er Mercedes S 580. Denne bil er en luksusbil, der er udstyret med masser af fede features.

S 580 er udstyret med et 3-liters V8-benzinmotor, der yder 469 hestekræfter. Denne motor gør, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 4,8 sekunder. Bilen er også udstyret med et nyt infotainment system. Dette system giver dig adgang til en lang række funktioner, såsom navigation, musikafspiller og meget andet. Infotainmentsystemet kan også forbindes til din smartphone, så du kan bruge den som en ekstra skærm.

S 580 har også fået et nyt sikkerhedssystem, der gør det muligt for bilen at undvige uventede forhindringer på vejen.

Audi A8

Audi A8 er en af de nye biler der er kommet på markedet i 2019. Denne bil er også en luksusbil, der er udstyret med masser af fede features. A8 er udstyret med et 3-liters V6-benzinmotor, der yder 340 hestekræfter. Denne motor gør, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 5,7 sekunder. Bilen er også udstyret med et nyt infotainmentsystem. Med dette system får du adgang til en lang række funktioner, såsom navigation, musikafspiller med mere. A8 er lige ledes også udstyret med et nyt sikkerhedssystem, så du kan køre sikkert på vejene og undgå forhindringer.

BMW 3-serien

BMW 3-serien er også en af de nye biler der er kommet på markedet i 2019. Denne bil er ikke lige så luksuriøs som de to tidligere nævnte biler, men den er stadig blevet opdateret med de seneste fordele. 3-serien er udstyret med et 2-liters dieselmotor, der yder 190 hestekræfter. Denne motor gør, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 7,2 sekunder. Denne bil er ligeledes også blevet udstyret med et infotainment system. Systemet giver dig fri adgang til en række funktioner. Med infotainmentsystemet kan du også forbinde til din smartphone, og så bruge den som en ekstra skærm.